2022-11-26
嬲到一定要上黎写食评,呢间野同呃人无分别!3个钟任食蟹,每人竟食得10只都无,仲要加埋一500+一位!!!😠😠😠1。任食蟹,无蟹!!2。至少要半个钟先上一轮!!3。最后一轮等到埋单走人都无蟹上。间野原因系铺头无蟹要系第2度运黎!!!任食间铺无蟹?!玩野?!上年食过一次,不过不失。虽然间野环境唔算好,又细又迫,但服务ok。啲蟹细只啲,约3两左右,未去到爆膏,不过都唔差,胜在啲蟹接住食,1个人食左20+只。所以今日再黎,但今年真系劲差!!!但今年唔知系唔系换左老板。呃人成份好重!!我地7点半食到10点,今年啲蟹嘅质素比上年差,无蟹味,有一两只啲味霉霉地。任食都预左。但最大问题系3个半钟只上得4轮,头2轮5个人俾10只,后两轮俾得8只。佢啲蟹系即叫即蒸,唔食晒唔准落order。落第二轮order时, 等左20分钟,见佢都唔上就问下,话唔记得左,依家叫师傅蒸,叫我地打下边炉先。每一轮都要劲雇,但都等起码半个钟!!!想order第5轮,个哥哥仔话啲蟹会耐啲先上到,都预左,之前都半个钟先上一轮。俾人凉左系度40分钟,真系唔想再等,反正觉得佢地唔会俾,就埋单。埋单时竟然同我地讲啲蟹蒸紧㖞,走啦?!呢
嬲到一定要上黎写食评,呢间野同呃人无分别!
1。任食蟹,无蟹!!
2。至少要半个钟先上一轮!!
任食间铺无蟹?!玩野?!
上年食过一次,不过不失。
虽然间野环境唔算好,又细又迫,但服务ok。
所以今日再黎,但今年真系劲差!!!
但今年唔知系唔系换左老板。呃人成份好重!!
每一轮都要劲雇,但都等起码半个钟!!!
呢下真系忍唔住,就同佢地讲等左40分钟,每轮都等咁耐,都唔上蟹。佢地回覆系多单无晒蟹,系观塘果边拎啲蟹过黎,所以咁耐,我地可以俾你地继续坐。真系多谢晒。。。我见佢地成间野先得10张枱,大部分都系食蒸气海鲜,无咩人食蟹啰。我都唔想再同佢讲俾钱走人,一定无下次!!!