当日m记有张display用嘅枱,夹到个呀姐只狗仔,只狗仔惨叫,啲惨叫声尖到我以为满清十大酷刑。咁个呀姐紧系会发下难喳架啦。哇!点知个经理连埋个𡃁仔职员出嚟,闹翻个姐转头,sorry都无讲句,仲大个呀姐话报警丫。我真系o哂嘴。唔怪得啲职员态度咁差,原来上梁不正下梁歪。我明,想快想平,咁服务质素同食物就会参差啲。不过,买野食仲好似惨过乞食,要睇啲职员面色,咁不如行过少少食谭仔、茶餐厅。愈泥愈难食都算啦,近年呢间m记啲员工,成日执漏野,啲经理又由得佢地。逢亲啲大单,几个餐执下一样、执下一样,到最后唔知系咪忘记已经执齐未,就无左件事咁,由得个客系度等。有次成张单漏左,仲闹人无提佢地执,咁唔通我地比完钱,仲要入嚟自己执埋张单咩,咁洗唔洗出埋你份粮呀?啲visa机成日嘟唔到,就闹个客唔识嘟,嘟错。痴痴地嘅都,当人地未用过信用卡咩。仲有啲乌蝇多到吓死人,佢地预早整哂啲食物系度,啲乌蝇随时系啲包同鸡度产卵,到时啲猪柳蛋、炸鸡又可以上报纸嘞。未中肺炎,先食物中毒,就真系无阴公。啲𡃁妹、大姐态度咁恶,似乎系唔忧做。香港人返工都睇够老细面色啦,何必要去贴钱睇人面色,行过对面食大快活仲好态度啦。好心m记赚咁

好心m记赚咁多钱就train下啲员工,或者请啲好质素啲嘅人。

都奉劝各位香港人,爱自己多啲,考虑清楚食咩,小心金拱门,我就无再食架啦。

请大家对自己身体好啲,食下其他野。对自己心情好啲,比其他食肆服务下。

无谓chok住道气,背脊骨落,仲要变埋脂肪,危害健康。