2011-04-02
星期日约左朋友,朋友话想食日式放题,经过星期六响Openrice睇的食评,决定左食呢间我们大约7时去到,我地入到去已经即刻有位(当晚大约8成满座)入到去有2.5小时食:饮品:有罐装汽水,有热饮冻饮,不过全部都系甜的饮品,如果有水或者茶可以选择就好了...面豉汤:一般刺身:一般质素,无雪藏味寿司:选择唔多,不过质素有保证,饺子:质素一d都唔失礼,值得再试天妇罗:强烈推荐的作品,不过如果有沙律就完美了...鸡翼:够热辣,唔错什锦炸饭:炸得唔错,但份量太多,放题的场合不建议(成一大腕,如果俾细细腕的话就值得推荐)雪糕:可以任叫,虽唔系贵价货,但作为饭后甜品真系正爆!当晚叫左好多次食物选择方面个人觉得算系多(但朋友嫌少)而食物一件一件咁叫Order几有弹性服务方面起初附近有人座的时候就好有效率,但之后附近的人离开左之后就变慢左唔少环境唔错,不过没有特色(不过不紧要)价钱方面唔算平,不过出来的质素绝唔求其总结来讲,呢间放题俾印象唔错,如有机会会会带其他朋友再去
星期日约左朋友,朋友话想食日式放题
经过星期六响Openrice睇的食评,决定左食呢间

入到去有2.5小时食:

面豉汤:一般
刺身:一般质素,无雪藏味
寿司:选择唔多,不过质素有保证,
饺子:质素一d都唔失礼,值得再试
天妇罗:强烈推荐的作品,不过如果有沙律就完美了...
鸡翼:够热辣,唔错

食物选择方面个人觉得算系多(但朋友嫌少)
而食物一件一件咁叫Order几有弹性
环境唔错,不过没有特色(不过不紧要)
价钱方面唔算平,不过出来的质素绝唔求其

总结来讲,呢间放题俾印象唔错,
如有机会会会带其他朋友再去
2010-04-25