2022-04-30
今次真系唔写食评唔得,因为个天妇罗素菜汉堡真系超超超级好食,仲要大件夹抵食。呢间汉堡店之前开张𠮶时,我已经嚟试过一次,因为我本身唔饮酒,所以上次拣咗无酒精嘅和牛汉堡,新鲜热辣辣又足料,块和牛大大块又多汁,都好正好好味。今次再嚟发现加入咗一款新汉堡,就系天妇罗汉堡,呢款汉堡都系无酒精嘅,所以我就决定试下。一试之下真系超惊喜,真系好好味!汉堡入面有好多材料,有茄子、金针菇、啡菇天妇罗,外脆内多汁,配埋紫菜同埋微甜嘅芝麻酱,真系超正呀!小食方面,都系一贯出色,同朋友一齐叫咗忌廉芝士蘑菇酿鸡翼、芝士酱薯条同蕃薯条,全部都好味。大推酿鸡翼,惹味之余内馅又creamy,食唔停口呀!另外嘅薯条同蕃薯条都几香脆好味,不过份量对我嚟讲真系太多。整体嚟讲,真心值得推荐,汉堡店嚟讲真系有水准得嚟又抵食。
整体嚟讲,真心值得推荐,汉堡店嚟讲真系有水准得嚟又抵食。