2023-04-12
呢间位于工厦嘅cafe地理位置上唔太方便,一定要行楼梯先去到,推BB车同轮椅人士要注意⚠️而且长期多人,要拣啱时间去先系皇道😎由于餐厅用餐时间不设时限,所以好难预要排几耐,大家要做好心理准备餐厅环境干净舒适,灯光柔和,几舒服💗~松露薯条🍟$68呢样小食我见好多枱都有嗌,薯条份量唔少,面头淋上黑松露蛋黄酱,仲会额外比多一兜酱你点。黑松露酱好香,配香口薯条一流,忍唔住食完一条又一条🤩~黑松露忌廉蘑菇鸡肉炖饭👍🏻$148意大利饭份量几大,如果一个人食会觉得有啲漏,有人share就啱晒。意大利饭口感带少少烟韧,唔会觉得食紧生米,呢一点好重要❗️黑松露味好岀,加上大量野菌同鸡肉真系绝配👍🏻🍨甜品(上甜品前会帮你清走枱上食具换一批新嘅食具比你,好贴心嘅服务🤗)如果想食晒主食先上甜品可以叫起~海盐焦糖爆谷疏乎厘班戟🍿呢款甜品外貌唔算好花巧,疏乎厘充满鸡香味,口感好soft,好棉带有空气感。忌廉比较流质,好香奶味,同疏乎厘好夹,焦糖爆谷同街买到嘅味到一样,配左一小兜枫糖浆🍯甜度可以自行加减~下次一定要试埋其他味嘅疏乎厘🤤~杂莓乳酪碎冰$48🫐呢间舖头嘅冻饮都几大杯,两个人share都ok,杂莓酸酸甜甜越饮
而且长期多人,要拣啱时间去先系皇道😎
餐厅环境干净舒适,灯光柔和,几舒服💗
~松露薯条🍟$68
松露薯条
~黑松露忌廉蘑菇鸡肉炖饭👍🏻$148
黑松露忌廉蘑菇鸡肉炖饭
~海盐焦糖爆谷疏乎厘班戟🍿
海盐焦糖爆谷疏乎厘班戟
~杂莓乳酪碎冰$48🫐
杂莓乳酪碎冰
呢间舖头嘅冻饮都几大杯,两个人share都ok,杂莓酸酸甜甜越饮越开胃😋