最近带左牛魔王妈咪去利舞台牛舞食和牛烧肉+涮涮锅放题,真心想推介俾各位钟意食和牛嘅朋友,因为呢度无论食物质素环境都好高质!A餐日本萨摩和牛放题,成人$658,妈咪系长者只系$368,劲抵🤣有141种任食菜品饮品无限时任食!除咗QR Code 扫码点餐,自助区重有小食、火锅配料、饮品、生果、甜品、雪糕等可以自己拎。未点餐我哋先食左店员送上嘅一盘萨摩和牛拼盘先🐄🤠有萨摩牛特上西冷🥩、牛肩胛薄切、壶渍牛肋条、牛腹胁肉、牛胸腹肉等…卖相劲吸引,净系食佢都觉得值回票价🤣店员重会帮忙以寿喜烧方式烹调特上西冷以及牛肩胛,服务一流👍🏻萨摩和牛真系好高质,雪花纹好靓,口感软滑,牛味十足,沾上蛋汁食,系一场舌尖上嘅奇妙旅程🥰食完寿喜烧,就开始烧各式牛肉,所有和牛都可以无限encore,真系大满足😋😋海鲜方面推荐矶煮鲍鱼、白鳝、蚝、虎虾、牛油帆立贝、重有必食甲罗烧!满满嘅新鲜蟹膏以细火轻烤加上鹌鹑蛋搅拌,系我喺香港食过最满意嘅甲罗烧!Shabu Shabu除咗牛肉仲有好多配料,炸物、小食等都好多选择,榴梿炸弹,炸水牛芝士条,虾天妇罗…竟然重有脆皮乳鸽!太过份🤣去到尾声,我哋要用等二个胃食埋水果同甜品🤗先来个
最近带左牛魔王妈咪去利舞台牛舞食和牛

去到尾声,我哋要用等二个胃食埋水果同甜品🤗先来个烧菠萝🍍切好嘅甜西瓜🍉,最后以日本雪条/雪糕🍦作结,感觉真系好幸福🥰🥰