味火鍋 (華僑商業中心)

Yum Hotpot (Hua Chiao Commercial Centre)
2024-07-30 2753 浏览
呢一间火锅店人头每位$359,可以食足七个钟,酒水任饮‼️座位宽敞舒适,适合倾偈,而且食物品质同埋款式都好唔错!一班朋友嚟食仲可以安排房仔,私隐度极高,自然玩都玩得尽兴啲啦!🥰🥰一坐低首先会上四款小食🍢,之后店员就叫我哋每人拣一款头盘,我哋就拣咗滋补养颜既佛跳墙 同埋 大人细路都啱食嘅芝士焗波士顿龙虾🦞,佛跳墙非常大碗足料,入面有齐鲍鱼、花胶、瑶柱、金华火腿、螺头、冬菇等等食头盘嘅中途就可以拣定汤底,汤底一共有10款,呢度就算系鸳鸯锅都唔使加钱㗎!锅底都非常足料,我自己就好钟意佢哋嘅芫荽皮蛋汤底,芫荽迷必点‼️最后上埋佢哋嘅皇牌火锅拼盘,分别系超丰富嘅海鲜拼盘🦑🦐 同埋食肉兽最钟意嘅牛肉拼盘🐮🥩另外,其他嘅海火锅配料全部都系任点任食㗎!提提大家like或者follow佢哋嘅社交平台 ,仲会送甜品添㗎!当日我哋就得到Movenpick雪糕!🍧😋😋