💭之前已经黎试过一次🤭间cafe 无限用餐时间👍🏻👍🏻今次想同朋友仔倾耐d 计,所以我就book 左呢间餐厅啦又🙋🏻‍♀️餐厅坐得舒服又无限时👍🏻🌸G 明太子蟹肉蟹子扁意粉 (HKD 123)🌟🌟🌟🌟明太子配意粉一直都系无得输既配搭👍🏻👍🏻👍🏻好味!🌸J 悉尼香草蜜糖慢煮春鸡(半只)(HKD 138) 🌟🌟🌟虽然只鸡好入味,但系有dd 细只,唔系好够喉😩🌸 p 黑松露薯条 (HKD 53)🌟🌟🌟🌟🌟个酱好好食👍🏻热辣辣薯条都系无得输既配搭☺️☺️☺️🌸r 水牛城鸡翼(HKD 58)🌟🌟🌟🌟🌟辣辣地既鸡翼👍🏻👍🏻👍🏻因为系单边鸡翼,所以好入味,好够味!🌸静冈焙茶豆腐拿铁(HKD 48)🌟🌟个口感好特别既野饮,唔太甜👍🏻💭虽然menu 选择唔多,但系贵精不贵多,单单无限时任坐已经好吸引💃💃💃野食唔差坐得又舒服,推荐😽😽😽想👀多d 关于我既觅食之路就follow 我啦~

🌸G 明太子蟹肉蟹子扁意粉 (HKD 123)🌟🌟🌟🌟
明太子配意粉一直都系无得输既配搭👍🏻👍🏻👍🏻好味!

明太子蟹肉蟹子扁意粉

虽然只鸡好入味,但系有dd 细只,唔系好够喉😩
悉尼香草蜜糖慢煮春鸡

🌸 p 黑松露薯条 (HKD 53)🌟🌟🌟🌟🌟
个酱好好食👍🏻热辣辣薯条都系无得输既配搭☺️☺️☺️
黑松露薯条,水牛城鸡翼

🌸r 水牛城鸡翼(HKD 58)🌟🌟🌟🌟🌟

🌸静冈焙茶豆腐拿铁(HKD 48)🌟🌟
个口感好特别既野饮,唔太甜👍🏻
静冈焙茶豆腐拿铁

想👀多d 关于我既觅食之路就follow 我啦~
明太子蟹肉蟹子扁意粉
黑松露薯条,水牛城鸡翼
  • 黑松露薯条
  • 水牛城鸡翼
  • 静冈焙茶豆腐拿铁
  • 悉尼香草蜜糖慢煮春鸡(半只)