2024-07-10
位置上唔算好易揾,原来系侧面行入去大厦先会见到有䢂上,正面已经围哂版😂上到去唔算好大,所以黎亲个个都有卜位😂仲会拣定要咩餐添呀!!我哋今晚拣咗$268皇牌套餐,已经有齐牛肩胛,牛小排同豚肉食!重点系无限时,唔洗急住食👍🏼👍🏼我地最抵系有快闪优惠,第二个人半价添,加埋一,都唔算好贵!店员非常之勤力,坐座就叫我地拣定饮品,等鸡煲滚起就食得啦🤓个酱同平时食开四川嘅好大分别,今次唔辣嘅而且唔算好浓味,反而有啲啲卤水味!原来系日式嘅鸡煲,好特别😂入面有蕃薯,芋头同肉桂一大条!之后店员同我地讲叫我地打卡,就送蒸海鲜😍like & share就有几款海鲜食🤭有蚝,鲍鱼,帆立贝,带子,虾!落咗好多蒜同姜,食落够哂味!!蒸足7分钟就熟,啲海鲜精华跌哂落下面个窝,之后仲会用黎打边炉添😍😍外面自助bar都有好多拣,有丸,菜,饺子,少见嘅有黄喉,介花鱿鱼,牛舌,好有特色!!至于肉类,就可以不停问店员拎就得!!👍🏼食完仲有甜品,都多选择!有雪糕,啫喱杯,蓝莓奶冻,豆腐花,红豆龟苓膏,炖蛋,木糠布甸😍🤭质素都唔错㗎!!