2K
🍲无限时打边炉食个够本🕖-冻冰冰最啱嘅成班friend去打边炉啦🥶 最近开始觉得90分钟放题唔系好够用 今次食呢间系无限时 真系食住倾到天荒地老都得呀👭-🥳冇限时火锅盛宴 豪食套餐 成人$368 小童$278无限时打边炉有两个价钱 见俾多少少钱有多啲配料选择就拣咗豪华套餐👐🏻-打响头炮嘅系餐前小食同豪华套餐专属嘅炖汤🥣 炸鸡同蕃薯条都做得唔错🍤 而是日炖汤系黑蒜鸡汤 味道浓郁强烈🫡-🍣五点刺身拼盘食完小食就会上刺身拼盘 我哋当日有三文鱼 北寄贝 油甘鱼 虾 同带子🦐 份量啱啱好 唔会太多但系又够喉 食落鲜度都够呀🌊-🥘养生药膳黄酒煮鸡煲头盘可以拣酸菜鱼或者鸡煲 而黄酒煮鸡系秋冬限定☃️ 一上菜已经闻到酒香 鸡肉唔驶点酱都够味😋 拣咗黄酒鸡唔使烦转乜汤底 可以直接加汤打边炉😎-🥩豪食海鲜/牛肉拼盘 加好汤就会上两个拼盘 海鲜有元贝鲍鱼等等 够晒排场🤯 而牛肉拼盘有SRF和牛 净系食完拼盘都已经好丰盛😍 牛肉拼盘入面最有特色就紧系黄喉 独特嘅口感相信唔少边炉友都钟意😏-最后可以用手机自己嗌任食配料 特别推荐宠宠浓汁牛肉丸🥹 质地偏向似牛筋丸 咬落去会爆汁架🤤-📍为食火锅公司观塘创业街15号万
🍲无限时打边炉食个够本🕖
🥳冇限时火锅盛宴 豪食套餐 成人$368 小童$278