2024-03-31
今次有朋友约我去火锅放题,话见到呢间熊本牛锅做紧优惠,分别有送竹笼蒸海鲜,四人或以上,寿星仔免费,同最重要既免费升级至无限时,我唔系生日,都享用到两个优惠,都好足够😆呢度分别有3个级别既餐,主要都系牛肉质素既分别,我地拣左基本既皇牌套餐($268),谂住都系聚下旧吹水,呢个餐都够食😗一开始店员先送上鸡煲作为开始,鸡汁几浓郁,鸡件都可以任加,可以食到够先开始打边炉🐥食完鸡煲店员就送上蒸海鲜啦,有蚝,有鲍鱼,虾等等,加上蒜蓉酱系面,大火放我地个鸡煲上面蒸7分钟,佢地装左计时器,确保唔会煮过钟影响海鲜既质素🦐🦪食埋海鲜就到左慢慢打边炉既时候,我地个餐分别有牛小排,牛肩胛,豚肉片,外面自助区都有好好多款配料,够晒多选择,仲有各种甜品雪糕,饮品都有好多选择,较为特别既有韩国牌子汽水,同几款罐装啤酒🍻呢个优惠最岩同朋友倾计聚会,食任食既无限时就比较少有,食到饱一饱,坐低饮下啤都正呀😁