2016-08-24
同朋友庆祝生日,突然念起呢间cafe有好多boardgames,啱晒一班人去玩,于是打去book位。 喺电话度个staff已讲定当晚比较多人,所以提我地一到就即刻落单,等佢地可以尽快出到d order唔洗我地等咁耐。虽然,结果都系等左好耐,但好彩我地都玩game玩到唔记得左肚饿 终于玩到d野食黎喇!我就叫左个吉列猪扒配薯条。个猪扒炸得几香口,唔会“鞋”,薯条就正常啦,整体都ok。另跟餐有杯$52嘅野饮,但由于我系酒鬼,就加钱要左杯cocktail,难得呢间cafe嘅cocktail种类又几多㖞!我果杯叫Alligator, 有d蜜瓜味,甜甜的,好喜欢啊!成个餐都系$114,又冇限时间坐,玩到佢收铺都得,我觉得抵丫!另,因为我地系庆祝生日,带左蛋糕,呢度会送返set rainbow shooters!个staff会即席喺我地面前拉,会变色,好靓架!但由于我地系一班酒鬼,一拉完相都未影得切我地就饮晒lu, wakaka!总括,会推介朋友黎,多games又唔限时,最好一班人,因为都几嘈。另,要叫cocktail, 抵呀!