2024-10-29
一直都好钟意食寿喜烧,尤其去完日本食完关西风寿喜烧之后,更加钟意。之前都食过牛阵打边炉,佢哋曾经有做过关西风嘅寿喜烧,但真系可遇不可求。冇谂到佢哋竟然开咗间任食寿喜烧嘅店,仲要系行关西风,好日本嘅感觉。🍄可以系Openrice上订位🍄好精致嘅日式小菜,但味道麻麻哋食得惯😅😅🍄刺身同天妇罗,系好味嘅🍄我哋要咗个最入门级版嘅牛,对牛因为真系冇乜追😅🍄套餐仲跟豚肉同鸡肉,豚肉烧出黎点蛋液都好好味。鸡肉就唔知要点烧,因为真系有排烧,可能其实佢系要攞去打边炉🍄点蛋真系好好味🍄之后转涮涮锅食蔬菜。但由于前面𠮶啲全部都可以任食,我哋又叫咗好几round,其实已经食到好饱。喺等紧蔬菜滚嘅时候,我哋又叫咗啲甜品嚟食。🍄日式蛋卷,我钟意佢只碟🍄有好多甜品选择,个柚子味嘅雪糕最好味呢餐饭好似都食咗两个几三个钟,饱到上心口。食最平嘅餐,我觉得都已经好抵,同埋餐厅嘅服务态度都好好,执嘢都执得好勤快。我觉得系物有所值嘅。😋😋
🍄可以系Openrice上订位
🍄好精致嘅日式小菜,但味道麻麻哋食得惯😅😅
🍄刺身同天妇罗,系好味嘅
🍄我哋要咗个最入门级版嘅牛,对牛因为真系冇乜追😅
🍄点蛋真系好好味
🍄之后转涮涮锅食蔬菜。
🍄日式蛋卷,我钟意佢只碟
🍄有好多甜品选择,个柚子味嘅雪糕最好味