之前都有黎过呢间猫cafe,其实我唔系猫奴黎而系狗控,不过猫猫我都好钟意嫁~上次黎都几多人,今次再黎,都系好多人和,真系令人惊讶,同埋梳化都变咗櫈,由于之前系毛毛梳化,感觉其实唔系几好,因为会痴晒啲猫毛,现家会容易啲打理而且比起上次,感觉好次仲多咗好多猫星人,佢地都满布餐厅嘅每个角落,其中呢一只猫公关,不停游走系我地座位附近,所以我地不停同呢只猫猫玩黎呢到,猫星人先系主要,食物都系其次,但系我就发现佢地有转到新嘅餐牌,有啲新嘅饮品同食品,虽然价钱都唔平,不过胜咗呢到无限时,同时仲有唔同嘅board games可以同朋友一齐玩挂住玩猫同游戏嘅关系,我唔记得影低餐牌,所以唔系好记得啲野食名,不过我就叫咗呢杯天蓝色嘅沙冰,颜色好吸引,顶部有忌廉,再唧上蓝色嘅酱,其实味道就系波子汽水味黎,好彩唔会太甜,都唔算太差另外仲叫咗炸鱿鱼,将鱿鱼切成圆圈,再沾炸粉,最后唧上沙律酱,表面都几脆身,系一个几惹味嘅小食黎之后小食拼盘就上枱喇,入面包括有鸡翼、炸饺子、薯条同珍宝肠,鸡翼用蜜糖同迷迭香调味,而且估计应该系焗而唔系煎嘅,味道真系几好。其他小食就比较油腻,不过全部都炸到好脆身嘅最后再加单叫咗夏威夷薄饼
最后再加单叫咗夏威夷薄饼,一路玩card game一路等,其实薄饼都几细份,可能系现成嘅薄饼啦,所以味道都系一般般,无咩特别