2024-06-10
💜 一排冇食鸡煲火锅啦!今次同妈咪去食😝 餐厅位置比较隐蔽,座位唔算太宽敞。当日座无虚席,气氛热闹😆💜 成人价钱 $268皇牌套餐/ $298澳洲和牛套餐。宜家有快闪优惠 二人同行一人半价!重点系冇限时❗️钟意坐几耐都得😊💜 首先上枱嘅系鸡煲!酱汁都几惹味,鸡件入哂味😋 连鸡件都系任叫任食咖~ 💜 之后只要like and share fb/ ig page + 留言即可领取免费蒸海鲜拼盘‼️ (每日数量有限,送完即止。提早预约将会优先安排)💜 食完鸡煲就加水再蒸海鲜,职员会放埋计时器喺面,蒸7分钟就食得!蒸海鲜有五款包括鲍鱼, 扇贝, 蚝, 虾, 同带子。全部海鲜都大大只,食落唔会霉,蚝🦪味浓郁~💜 然后就系打边炉时间啦!我地拣左既皇牌套餐可以任食 牛小排, 牛肩, 豚肉😁 当中我最钟意牛肩,肥瘦均匀,牛味浓。💜 出面都有唔同既野食可以攞~ 推荐水鱿,墨鱼滑,同各款饺子✌🏼💜 嘢饮同甜品都系任饮任食!甜品有我最钟意嘅百福豆腐花😆💜 因为无限时所以都坐咗好耐~ 慢慢倾偈都得☺️
全部海鲜都大大只,食落唔会霉,蚝🦪味浓郁~
当中我最钟意牛肩,肥瘦均匀,牛味浓。
💜 嘢饮同甜品都系任饮任食!
甜品有我最钟意嘅百福豆腐花😆
💜 因为无限时所以都坐咗好耐~ 慢慢倾偈都得☺️