今日同一大班朋友上左棋吧见到依间cafe唔会有限时,同埋有好多唔同种类既board game,初学既有,难度高啲既都有,仲有依度都有好多cocktail,钟意饮cocktail既朋友要黎试下我地唔系几识玩boardgame都有好多选择今次叫左个韩式卡邦尼意粉($96),另外再加块鸡扒($20),听个staff介绍话韩式卡邦尼系新menu黎,所以试下,估唔到又几好食㖞!估唔到卡邦尼意粉再加韩式辣酱系咁夹,有少少甜甜地又辣辣地,好食!佢地依度叫意粉会送一杯野饮,我就叫左杯荔枝绿茶,都唔错既!叫一个set就可以坐成晚,好抵阿!另外我有两个朋友+26蚊转左杯cocktail饮 一杯系圣诞新出既cocktail 系用godiva既朱古力酒调出黎咖!之后仲叫左个HANUKKAH SHOT,都系圣诞新出既,一SET 6杯 $158,依个价钱比起其他铺头真系好抵,同埋杯酒都几好饮,都算易入口!适逢朋友生日,佢地送左Rainbow Shot阿!!Staff系我地面前冲既,好神奇阿用同一杯野就冲到12Shot唔同颜色既酒
今日同一大班朋友上左棋吧

我地唔系几识玩boardgame都有好多选择

2016-11-06
庆祝纪念
生日
  • 韩式卡邦尼意粉加鸡扒
  • HANUKKAH SHOT
  • Godiva  Chocolate  Milk  Shot