呢间韩烧店主打无烟烧肉 食嘅时候冇其他韩烧店咁热😎食完之后个身又冇油烟味🚬仲系以实验室为主题 装修风格令人耳目一新🧪最紧要系佢嘅午市放题真系好抵食🥰而且一落order 店员就好快送上食物👍🏻.📌午市无烟烧肉放题 $138 🐷韩式五花肉系好薄切 肥瘦适中 有入口即融嘅感觉🐷韩式五花腩猪味几浓 肥肉同瘦肉间住间住 食落一啲都唔油腻🐷蜜糖排骨同秘制猪肋骨都系甜甜地 而且肉质好软淋🐔韩式酱烧鸡肾食落好爽口 加埋个甜甜地嘅酱汁好好食 🐔韩式甜辣鸡翼嘅甜辣调得啱啱好 好肥美几好食🐔青柠烧鸡扒超级嫩滑 仲好juicy🍲豆腐汤真系几辣 连平时好食得辣嘅朋友都话辣 豆腐系好滑嘅软豆腐任食吧有炸物, 甜品, 蔬菜, 沙律, 青瓜, 泡菜炸物: 炸薯条外脆内软 唔会炸到好干身🍟炸麦乐鸡外皮脆卜卜但炸皮偏厚 味道同平时放题嘅麦乐鸡差唔多🍗炸饭团几特别 外皮香脆而入面嘅饭就软绵绵🍙 炸香蕉个香蕉味超浓 钟意食香蕉嘅可以试吓🍌🍬棉花糖味道同平时嘅一样🍫布朗尼食落唔会好甜 系唔知点解有少少咸咸地🥗沙律菜好新鲜 加左柚子酱令人更开胃🥒韩式前菜嘅青瓜同泡菜都比较咸🍓士多啤梨梳打 饮落都几甜 热情果梳打就酸酸甜甜几清新

📌午市无烟烧肉放题 $138
🐷韩式五花肉系好薄切 肥瘦适中 有入口即融嘅感觉
🐷韩式五花腩猪味几浓 肥肉同瘦肉间住间住 食落一啲都唔油腻
🐷蜜糖排骨同秘制猪肋骨都系甜甜地 而且肉质好软淋
🐔韩式酱烧鸡肾食落好爽口 加埋个甜甜地嘅酱汁好好食
🐔韩式甜辣鸡翼嘅甜辣调得啱啱好 好肥美几好食
🐔青柠烧鸡扒超级嫩滑 仲好juicy

豆腐汤

任食吧有炸物, 甜品, 蔬菜, 沙律, 青瓜, 泡菜
🍬棉花糖味道同平时嘅一样
🍫布朗尼食落唔会好甜 系唔知点解有少少咸咸地