呢啲天气真系好啱食一煲煲!餐厅最尽可以食成7个钟,仲要有齐羊腩煲 🥰烤鱼 🥰鸡煲 🥰牛尾煲 🥰猪手煲 🥰打边炉!性价比极高,特别系一大班人嘅话,呢度绝对系首选推介俾大家。我哋两个人先嚟条烤鱼🥰,我哋叫咗清江鱼啖啖肉肉质肥美嫩滑,一啲腥味都冇,调味香浓送饭一流!再嚟多一份鸡煲🥰,鸡肉嫩滑Juicy,小辣酱汁惹味。跟住换咗个煲入今晚主题打边炉!我哋叫咗个鸳鸯汤底🥰,分别系芫荽皮蛋汤🥰同胡椒猪肚鸡汤🥰,两个汤底都非常之浓味出色,味道唔死咸大推!火锅配料牛羊猪🥰之外,仲有海鲜🥰同其他配料!我哋最钟意就系佢哋嘅蚬🫶🏾同虾🫶🏾非常之鲜甜爽口🥰自助区方面仲有多款唔同嘅蔬菜同埋丸!有啲重要系台湾直送嘅丸,选择非常之多。饮品同甜品方面,基本上都已经大包围!绝对大满足
饮品同甜品方面,基本上都已经大包围!绝对大满足