2021-11-30 171 浏览
蟹肉南瓜汤从来冇谂过南瓜同蟹粉可以咁配搭,入口先嚟系南瓜嘅清甜,随之而嚟嘅喺蟹粉嘅鲜香,加上幼滑嘅质感,真系饮到停唔到手!                                                    意大利炸饭团配蟹粉沙沙 唔知系咪因为知道呢度菜有蟹粉嘅关系,一上枱见到个摆盘就觉得佢似只蟹,饭团外脆内软,饭粒交织住满满嘅蟹粉,作为前菜最适合不过。  蟹王三重奏披蕯(蟹肉,蟹粉,软壳蟹) 一入餐厅见到个pizza焗炉就决定一定要试吓个pizza, 食第一口就知我嘅决定系正确。饼底香脆,厚薄适中,而我最钟意系juicy 嘅软壳蟹经过高温烤焗都依然保持住嫩滑多汁,呢个应该系季节限定,一定要喺佢转餐牌之前食多次蟹粉牛油汁意大利小云吞 意大利小云吞平时都唔系咁多地方有得食,见到就一定要试吓。大家都知食小云吞个汁先系精粹,太稀太浓都系唔得,呢个蟹粉牛油汁啱啱好,浓浓嘅蟹粉包围着整个小云吞,小云吞大细刚好一口一粒,每口都充满住蟹粉嘅鲜甜清香。        朱古力布朗尼🍫如果冇试过呢个甜品,你将会带住遗憾离开边间餐厅。当我只叉碰到个Brownie 果刻已经比到我有无限嘅惊喜
蟹肉南瓜汤

意大利炸饭团配蟹粉沙沙

蟹王三重奏披蕯(蟹肉,蟹粉,软壳蟹)

蟹粉牛油汁意大利小云吞

朱古力布朗尼🍫
如果冇试过呢个甜品,你将会带住遗憾离开边间餐厅。当我只叉碰到个Brownie 果刻已经比到我有无限嘅惊喜, 软熟嘅Brownie真系用只叉都可以感觉到,香滑嘅云呢拿雪糕球加上热腾腾嘅Brownie,冷热交融为呢餐划上完美嘅句号。
  • 朱古力布朗尼