2022-04-28
标榜「寻觅99分海南鸡饭」,好明显佢未寻觅到🫠 因为突然想食海南鸡饭,所以就去咗好就脚嘅又一城。无服务其实就预咗㗎啦,但系落单个QR code又真系load极都load唔到,唯有请人帮手落单,个侍应居然喺手上无其他嘢做紧嘅情况下,隔住一张枱都唔行过嚟,要知道今时今日戴住个口罩加上咁嘅距离,其实真系要嗌先会听得到🙄食物好快就送上,几乎系三分钟内嘅事,想食快饭嘅话系好事嚟嘅。望落去好似还可以?食几嚿又再望真啲先⋯哈啰鸡毛~ 当场想呕返出嚟🤢其实清干净啲鸡毛好难咩?呢个状态连好几年无食过嘅M✖️都不如。不过咁,佢鸡肉系真滑嘅,抵唔抵消到啲鸡毛呢?(我就唔得喇)最后食剩半碟左右⋯话明海南鸡饭,个饭当然都好紧要。食落油香味都唔错嘅,又食多几啖再睇真啲⋯佢无呃我啊,油饭真系好~多油㗎🙂 多到聚咗一层油喺底𠻹~ 食到呢度,当然就收晒手啦。仲有杯无影嘅冻拉茶,叫咗少甜都甜到剩系可以饮面𠮶浸,又系剩系大半杯。唯一队晒嘅系碗正正常常嘅汤。总结:「我寻觅咗个2️⃣9️⃣分嘅海南鸡饭」
因为突然想食海南鸡饭,所以就去咗好就脚嘅又一城。
望落去好似还可以?食几嚿又再望真啲先⋯
哈啰鸡毛~ 当场想呕返出嚟🤢
唯一队晒嘅系碗正正常常嘅汤。
总结:「我寻觅咗个2️⃣9️⃣分嘅海南鸡饭」