2017-06-06
话说寻晚屋企人有优惠劵所以黎呢到食自动餐好多野食好吸引基本青口,蚬,白灼虾一定走唔甩,不过味道淡左d 呢到虽然无生蚝,但有半只龙虾,长脚蟹脚同大大只蟹钳样样都啖啖肉,不过蟹钳就咸左d最好食都系长脚蟹脚~沙律有几款都唔错,藜麦沙律同秋葵沙律都几好食,另外仲可以自己夹菜都好多料,不过红菜头同粟米食得出系罐头味有d怪。芝士都好多款,有款连埋麦包一齐食非常平衡,唔会太咸仲有麦香味。平时唔食熟食嘅我今次都食左个咖哩杂菜同咖哩鸡,本来想配埋个饼一齐食,点知打开个盖咩都无。 唯有就咁食啦~个杂菜其实得鹰咀豆同薯仔有d削,鸡都okay 唔会太“鞋”口。 甜品款式比较少,惊喜系最后会每枱送朱古力火锅,朱古力系比较苦,但够香,配埋生果食都唔错。唯一系配士多啤梨唔算太夹,又酸又苦一冷一热个感觉好奇怪。优惠劵后3个人1200松d野食黎讲都算唔差,都值得黎食。唯一系refiill得太慢,几次想食甜品行到出去得返只空盘无野夹,食少左好多甜品。。。
好多野食好吸引
基本青口,蚬,白灼虾一定走唔甩,不过味道淡左d
呢到虽然无生蚝,但有半只龙虾,长脚蟹脚同大大只蟹钳
样样都啖啖肉,不过蟹钳就咸左d
最好食都系长脚蟹脚~
优惠劵后3个人1200松d