2012-05-29
又系出勤同多谢老细的日子, 今次系自家乌冬老细话见咁平, 我地点左2个乌冬, 1份小食, 2杯特饮1. 杂锦天妇罗冷乌冬: 由于天气热, 老细2分钟就食哂D乌冬=.='' 天妇罗淋哂, 沾酱又唔平均, 加上应该油温唔够热就落, 好油2. 蟹柳野菜饼釜扬乌冬: 有杯汁, 另上一小碟姜蓉同小脆粒. 食法都唔错, 湿湿地, 微暖(个汁). 乌冬唔弹牙, 淋身, . 蟹柳野菜饼问题同天妇罗一样, 油温唔够, 好油, 有四季豆, 红罗白丝, 南瓜丝, 芋头丝同4粒蟹柳....得3,4条丝系脆3. 吉列猪扒: 够热, 皮脆, 食得出系急冻货, 肉质较实同鞋4. 玫瑰奶茶: 其实系奶茶加玫瑰蜜, 个杯好高手, 好难STIR WELL杯茶, 所以饮到尾好苦, 好似饮净茶咁2条友一百八十到落楼价钱系算平, 但质素唔得掂
老细话见咁平, 我地点左2个乌冬, 1份小食, 2杯特饮
2条友一百八十到落楼
价钱系算平, 但质素唔得掂