呢间店系Aeon超市旁,唔系第一次食,有留意佢间中做d 豪华set, 改下餐牌,印象中系新鲜抵食,呢个价钱食到鱼生丼,简直就系平民恩物,今日再食,好失望😭唔系庆祝日子既话,一个set过百蚊我觉得已偏贵。做野辛苦,今日收工就食好dd, 为自己充个电,好,就食个海胆丼!睇餐牌,哇,好满足咁。不过,世事既野往往出人意表🤷🏻‍♀️ 黎到系咁嫁,白茫茫一片咁系咩意思,我向店员查询,店员话跟足公司份量,图片只系参巧。有成半部份系参巧?我明海胆或者来货贵,咁可唔可以用葱舖番个面呀?食海鲜 丼要舖满晒先够满足嫁嘛,感觉被欺骗一样😢好啦,讲番个味道,海胆主角系新鲜creamy既,算中上,完全无腥味,同葱粒捞埋饭真系好正!朋友就食呢个呢个似样d我地之前都食过,三文鱼腩系厚切好多,实在令人怀念。味道黎讲,三文鱼同炙烧腩都新鲜肥美!饭粒抵赞,烟韧弹牙,水份充足!跟餐其实都配埋个汤个汤足料清甜,醒目地用番三文鱼头头尾尾煲个汤,唔错,但小心有鱼骨。最后,我地揾到餐牌最下面有 "图片只供参巧" 字样。讲真,去到边到食野都系嫁喇,唔会预你煮出黎同餐牌一样,但都唔会反差咁咁咁大挂! 总括黎讲,味道好味,但无以前咁抵

睇餐牌,哇,好满足咁。

不过,世事既野往往出人意表🤷🏻‍♀️

朋友就食呢个

呢个似样d

饭粒抵赞,烟韧弹牙,水份充足!

跟餐其实都配埋个汤

总括黎讲,味道好味,但无以前咁抵食了。