2013-09-15 1224 浏览
对于一个平反小女子,一个Balenciaga我就唔舍得买 ;但对于一个为食小肥妹,一个Balencia tea set就湿湿碎,而且舒根活络 Tea Set 价钱$40-50一个,粉/面/饭包一杯饮品,要沙律/小食/甜品,另外再加$10。于是一于黎个early light dinner,同友人各选一个,两者咁岩都系蕃茄汁/汤底既 先上饮品,要了鲜橙汁(果汁先生正常质素),柠茶(叫少冰真系有少冰,做到客人要求㖞)茄汁枧肉意粉份量都算细,夹起都系三大撮,男仔食系唔会够。汁做得几好,挂住晒o系d意粉度既,几清新。枧肉无沙,细又甜,配菜份量都好多,有青红椒,鲍鱼菇,西兰花。鸡扒鲜茄乌冬店员会有问你鸡蛋选择流心定全熟,由于我地唔好蛋黄,要后者。我最欣赏系d茄子,炸过后,吸收左D汁好正。乌冬我个人觉得稔左D,唔够烟un。可能系蕃茄汤底,虽然味精味唔重,但略觉淡左D。 不过坐得都舒服,望住新世纪既人熙来攘往,自己既生活节奏却慢了起来,自觉舒适。
对于一个平反小女子,一个Balenciaga我就唔舍得买

Set drinks

Spaghetti with clams and mushrooms in tomato sauce
茄汁枧肉意粉
份量都算细,夹起都系三大撮,男仔食系唔会够。
汁做得几好,挂住晒o系d意粉度既,几清新。
Udon with chicken and mixed veggies
鸡扒鲜茄乌冬
店员会有问你鸡蛋选择流心定全熟,由于我地唔好蛋黄,要后者。
我最欣赏系d茄子,炸过后,吸收左D汁好正。
乌冬我个人觉得稔左D,唔够烟un。
可能系蕃茄汤底,虽然味精味唔重,但略觉淡左D。

2013-09-13