2022-09-02 466 浏览
然后我真系encore了是次消费:$240总结:世一————————————————————————几日前太夜先去,冇乜选择,所以我决定pre order!😋今次试左另外6种味道,again都系非常出色.Classic glaze 有少少酒香,甜度岩岩好.Cinnamon sugar 比donut holes再松软啲,好味!Milk glaze w/ chocolate sprinkles 呢个相比起其他就一般.Lemon Poppyseed 好钟意佢地嘅citrus系列,甜酸度系完美的.Vanilla custard filled Custard filling好多云呢拿籽,custard嘅texture 系比较轻盈,唔会好似平时食果种好厚身嘅custard咁令人觉得滞.Semi sweet chocolate ganache大推朱古力!佢嘅朱古力有别于常见会凝固嘅朱古力,系好浓滑嘅朱古力,semi sweet令到朱古力嘅甘苦更加突出,好好味呀!🥹🥹🥹两次去店员都好好咁送多几粒donut holes我,如果佢开喺我屋企楼下我一定会日日食.🤤********************
[Nuts Donut Shop]

然后我真系encore了

是次消费:$240
总结:世一

————————————————————————
几日前太夜先去,冇乜选择,所以我决定pre order!😋

今次试左另外6种味道,again都系非常出色.

Classic glaze
有少少酒香,甜度岩岩好.

Cinnamon sugar
比donut holes再松软啲,好味!

呢个相比起其他就一般.

Lemon Poppyseed
好钟意佢地嘅citrus系列,甜酸度系完美的.

Vanilla custard filled

Semi sweet chocolate ganache

Nuts Donut Shop (中环)
中环伊利近街21号UG楼
2022-08-30