2021-11-30 81 浏览
我同朋友都系非常之钟意食饺子嘅 平时放假约埋出嚟 基本上 十次有九次都一定系食饺子 基本上我哋就系香港嘅饺子通 问我哋边度饺子好食一定答到你 全港饺子我哋差唔多都食过晒 唯独是系呢间我哋未试过 所以今次特登嚟挑战一下 扩张自己嘅版图 等我哋饺子 二人组 实力更加 强大😂😂😂呢间餐厅系一间比较新式嘅饺子店 装修都好新鲜 好新净 好光猛 坐落去嘅时候好舒服 啲凳都坐得好舒服 成件事个感觉 好唔错 再加上佢哋员工嘅服务好好 好快就过嚟服侍 呢个真系好抵赞。我哋叫咗 一个水饺 之后一次过叫咗三个煎饺 因为我哋真系好钟意食煎饺 煎饺真系好好味 呢个亦都系非常之高质嘅煎饺😉我自己特别想讲下呢个韩式辣味嘅猪肉饺 非常之好食 韩式嘅辣味都好开胃 食完一粒一粒 大家都系追住食 非常之好食。😍😍😍