2020-03-26 428 浏览
有得饺几年前我已开始帮衬,记得当年最出名嘅就系五色饺。旧年佢搬咗去对面街新铺,地方大咗,客人都多咗,唔单止等位耐,如果撞正佢哋啲饺卖哂包唔切,听讲仲会突然之间拉闸唔做生意😱,所以帮唔帮衬到,其实都要讲彩数😂。虽然主打饺子,但呢度最多人赞好嘅居然系佢哋个秘制酱汁捞面,以醋同酱油为主嘅酱汁,里面加咗非常多嘅蒜,芫茜同葱,捞埋粗面条一齐食,非常惹味👍,不过食完个口会几臭😆。饺子方面,蒸饺款式比较大路,size 偏大,馅料丰富,味道不错,不过饺皮偏厚;炸饺款式则较新颖,例如我哋 order 嘅芝士比萨炸饺,馅料味道就同 pizza 一样,好有趣。至于另一个小食香脆芝士烟肉薄餐就脆卜卜好香口。呢度同隔离嘅醋头家有做联营,帮衬完去隔离买饮品有九折优惠,大家合作,齐齐撑起黄色经济圈💪。