行到向𠮶边谂咗好耐,究竟要食咩呢?澳牛又未食过、隔离云吞面都未食过、呢一间都冇食过!最终都系拣咗食饺子,因为好耐都冇食过饺子, 同埋睇食评啲相呢个吸引啲我哋分别叫咗韭菜猪肉虾饺同芹菜猪肉饺面配蕃茄汤!环境地方唔大,但系我哋入去嘅时候几乎都坐爆场! 但系翻枱率都好高,d人几乎食饱就走!芹菜猪肉饺面配蕃茄汤好快就上菜。首先,样貌不太吸引,蕃茄汤唔太浓郁,所以配起饺子都比较失色,或许,麻辣比较出色!由于,可能系即叫即煎嘅关系都等咗一阵煎饺先上菜!相反,煎饺的样貌比较吸引,煎到金黄色,食落去韭菜超多,虾的份量亦都非常之足料。 食饺子都系叫番韭菜饺会比较惹味。下次都系叫番先煎饺比较稳阵,不过都想试下麻辣汤!!

芹菜猪肉饺子配蕃茄汤底

煎韭菜猪肉虾饺子

下次都系叫番先煎饺比较稳阵,不过都想试下麻辣汤!!