2023-05-22
Masam🍔 鹅肝牛肉汉堡套餐🍔 $153煎香鹅肝加上牛肉汉堡,两大重味道美食,再加上芝士,简直系味觉盛宴。🧀鹅肝油香未食已经闻到,咬开牛肉汉堡中间肉汁丰富,喜爱啖啖肉既朋友,我极力推介一试,千祈唔可以错过呀!洋葱圈配香蒜柠檬酱🧅有别于其他洋葱圈,粉桨好薄,洋葱好湿润多肉,高温炸完无晒辛辣味,变得甜美多汁,配上香蒜柠檬酱,酸酸甜甜,非常开胃✅✅白桃冷泡茶🍑食汉堡都唔使下下饮可乐既,呢度就有唔同嘅无糖冷泡茶俾大家选择!健康好多💓💓软壳蟹炒蛋汉堡套餐 🦀$125面包一层有成2厘米厚,加上原只软壳蟹即炸,配上沙律酱,酥香松脆,咬开炒滑蛋,入面仲有好多蛋汁,除左令焗脆面包增加湿润之余,都加强整个包风味,中间仲有红洋葱,少少辛辣感,食晒成个包都唔会觉得滞💓💓👍🏻双重芝味薯条🍟薯条有一份意粉量,芝士酱都毫不吝啬,系铺满薯条,配上汉堡,食唔饱就出奇🈵🈵桂花冷泡茶🌼除咗白桃茶之外,桂花冷泡茶亦都系一个唔错嘅选择!✅
鹅肝牛肉汉堡套餐🍔 $153
洋葱圈配香蒜柠檬酱🧅
白桃冷泡茶🍑
软壳蟹炒蛋汉堡套餐 🦀$125
双重芝味薯条🍟
桂花冷泡茶🌼
除咗白桃茶之外,桂花冷泡茶亦都系一个唔错嘅选择!✅