❣️芝士白汁吞拿鱼焗意粉 $58性价比极高意粉😍芝士香喷喷又拉到丝好满足😈但系白汁味稍为唔够突出应该系比芝士cover咗🙈食到啖啖吞拿鱼肉👍🏻仲有粟米粒同埋蘑菇🥰意粉偏淋好啱我口味😆😋❣️黑松露卡邦尼意粉 $75黑松露卡邦尼相对上无咁出色😵黑松露味唔够浓 酱汁略嫌小小稀🤨令到整碟意粉偏向比较湿🙁❣️OCIO All Day Breakfast $89All day breakfast熟于正常发挥😃基本ingredients例如waffle/烟三文鱼/sausags/滑蛋都应有尽有 仲有鸡排同埋薯条🤩fries好香脆热辣辣但系少少咸🙈质素中上性价比高👍🏻❣️镬仔伯爵茶雪山热香饼 $79Pancake以镬仔形式送上可以保持pancake热度😬再加上vanilla雪糕😆又冻又热好有层次😍但系伯爵茶味cream唔明显比较似原味😣
❣️芝士白汁吞拿鱼焗意粉 $58

2020-11-08
芝士白汁吞拿鱼焗意粉
OCIO All Day Breakfast
镬仔伯爵茶雪山热香饼
  • 镬仔伯爵茶雪山热香饼,