2024-01-20 622 浏览
呢次去到𠮶间餐厅,我点咗个SMOKEY HOT汉堡,第一啖牛肉已经吸引到我,煎得外脆内嫩,好有嚼劲。加上个煎蛋啲蛋汁流出嚟,跟住𠮶阵生菜蕃茄嘅清新,真系太正啦🍔!嚟到啲PARMESAN TRUFFLE FRIES,真系薯条控嘅梦想。啲薯条啱啱好嘅脆,洒上芝士同松露粉,够晒香浓够晒惹味🍟!唔止咁,仲有个CHOWMEIN BLASTER/CHICKEN炒面降降腥添!鸡肉同杂菜搭配得好,紫洋葱啲脆口感都几好,炒面唔会太油,啱啱好。再有个CHICKEN CHEESE MOMO,真系岩晒我呢啲钟意新鲜货嘅人。蒸笼一开,食到啲饺子薄皮多料,一啖一个芝士味好足,最正系个酱汁辣味十足✨!同啲店员倾计都feel到佢哋好友善,港式口味加西式汉堡,呢间餐厅我一定会再嚟探佢。下回想食快餐但又唔想平庸𠮶阵,记得要试下呢间嘅!👍