招聘中
5天前
5天前
26天前
餐厅: 譚仔三哥米線 (得寶商場)
资讯:

2018-03-23 287 浏览
很多女士都钟意食米线, 可能贪佢方便, 快捷, 好似可以食得清清地, 不会太油腻!!其实依家很多食店都可以食到米线, 但要食到好食嘅米线吾易!!我本身就最钟意食谭仔三哥嘅米线, 真系超烟靭, Q弹!!所以我想食米线时, 一定去三哥食!!今日去到九龙湾得宝花园, 见食客不多, 便揾位坐低食!!呢排想食得清淡D, 叫左竹笙加鱼腐清汤米线, 竹笙薄切, 好爽口, 觉得健康保身, 鱼腐淋得嚟带滑, 有鱼味!!最后都系忍吾住加多个湖南土匪鸡翼, 落左孜然粉, 辣辣地, 好惹味!!
今日去到九龙湾得宝花园, 见食客不多, 便揾位坐低食!!