2020-03-16 123 浏览
店舖开设于利园山道,一条街已大概有4、5间手摇饮品店竞争,店舖面积大小都差不多,但 圆圆小姐 既装修特别精致 特别吸睛😍,因为墙身色调系以粉红色为主,柜台又用了云石设计,全部都好少女😍,打卡一流📸。 饮品选择极多,Menu都放到好大好显眼易睇,又有重点推介既饮品打印左宣传易拉架上,有选择困难症既朋友可以参考下😆👍🏼。.🥛鲜奶三重奏💲36(微糖//少冰)🔸黑糖珍珠//小芋圆//嫩仙草呢杯真系岩哂烟韧控既我🤤,黑糖珍珠暖暖的沉在底部,每粒都痴满黑糖味🥺,咬落烟烟韧韧 非常弹牙,好有嚼劲;小芋圆真系有芋圆味的😋,质感比黑糖珍珠软糯👍🏼;嫩仙草好嫩滑,冇苦涩味,整杯手摇饮品口感非常丰富😍,鲜奶加上底部既黑糖搅混一齐饮,味道同口感都真系冇得输!💕

🥛鲜奶三重奏💲36(微糖//少冰)
鲜奶三重奏
🔸黑糖珍珠//小芋圆//嫩仙草