2021-12-03
🍧 双芋仙草奶冻 $45呢款系我至爱❤️,入边劲多料,黑糖珍珠、三色芋圆、红豆、仙草同芋泥球、系冰底黎,仲有配左一小杯花奶比你淋上去,芋圆口感好烟韧Q弹,食落有小小芋头味同会食到啲芋头肉,珍珠就偏淋左啲,不过黑糖味几香,仙草非常软滑,红豆沙沙地又甜甜地。由于成碗都吾太甜,主要既甜味都系靠红豆带出,而我最钟意既系佢既芋泥球🤤,啲芋泥好绵密又有好香既芋头味,成碗既配搭丰富得黎味道好夹🍧 招牌烧仙草 $48呢款可以简常温或冻,个底铺左红豆,主要系食仙草,而配料同上边果碗一样,系冇左冰同奶,所以吾特别讲,钟意食仙草既,可以叫呢碗🏡环境: 有食过元朗店同尖沙咀店,尖沙咀店劲逼🗿,超级吾建议大家系尖沙咀食❗️相反元朗店寛敝舒服好多,仲有室外位个境又靓d
🍧 双芋仙草奶冻 $45
🍧 招牌烧仙草 $48