2016-04-02 434 浏览
见点几钟周围都仲咁多人食饭,突然谂起超市对面有间日本野,无咩人又饿到晕以为有救星啦。见个餐牌啲野食卖相几吸引,心大心细最后叫左大阪烧炒面,落单前我都问过有无芽菜?年长啲既侍应实牙实齿话无!十分钟左右碟野一放低我已经打左个突,首先个卖相同幅相已经差好远,无铿鱼碎放系面,面身既颜色又唔够,根本就炒唔匀,啲汁水汪汪,而且碟面无镬气可言,微波炉叮三分钟仲热过佢!最惨系有芽菜,明明问过话无最后都系有,求求其食左一半左右就算,跟餐个碗面豉汤迟黎仲冻过一坐低比个杯茶。呢六十四蚊真系难受!全场计埋我都无六枱客,个厨房都可以求其成咁,隔离枱order先过我,到我食完佢都仲未有,个侍应话漏左单,呢间野真系不知所谓!

2016-03-29