餐厅: 麥記美食
资讯:

2023-02-09 714 浏览
今日lunch 去食左,在马路上有3张枱食。1. 锅贴 ❤️❤️❤️❤️锅贴真系做得几好,够热,皮不厚但也不算薄,个底煎得好香脆。肉涵刚刚好偏淡,食3粒都不会太「溜」。2. 生煎饱❤️❤️❤️❤️❤️生煎包最好食,食完会想encore。包比较厚身,但唔会成口粉,一样个肉不算出味,但个底真系煎得好好👍🏻卜卜脆3. 小笼包❤️❤️❤️反而呢个无咩特别,皮系比较薄,但因肉不是太出味,所以食落正常水准。 4. 酸辣汤❤️❤️够辣 够酸,不过不失5. 红油炒手❤️❤️❤️❤️呢个都唔错,见老板娘即刻煮既。反而个红油好正,我唔食辣既都中意食,麻辣好香👍🏻👍🏻不过提提大家,因为店内无位,要坐路边,有车经过,有乌蝇🪰飞过,有人食烟🚬
今日lunch 去食左,在马路上有3张枱食。
1. 锅贴 ❤️❤️❤️❤️

2. 生煎饱❤️❤️❤️❤️❤️

3. 小笼包❤️❤️❤️

4. 酸辣汤❤️❤️
够辣 够酸,不过不失

5. 红油炒手❤️❤️❤️❤️

2023-02-09