2023-09-09 68 浏览
呢排做嘢都做到好夜,所以我同同事都会喺附近食埋晚餐先返屋企。公司附近有间日式居酒屋,环境清幽,进店后,装潢极具日式居酒屋的风情。盐烧三文鱼头三文鱼头大件又肥美,健康又简单,外皮香脆,肉质嫩滑,鱼油甘香。马粪海胆和牛煲仔饭估唔到煲仔饭都有日式,煲仔饭上面有新鲜嘅马粪海胆,捞匀佢食落都好鲜味。和牛都有好多块,肉质鲜嫩,油脂分泌甘香,想食蕉香脆口嘅饭焦就要等多十分钟,再临上甜甜嘅酱油喺面,正。唐扬牛蒡条牛蒡条爽脆,炸完后亦有独特香味牛小排寿喜烧我至爱锅物,牛小排重口味,雪花纹理分布均匀。牛小排及配菜分开上,配菜好多,有娃娃菜豆腐金菇鲜冬菇油麦菜,食材新鲜。烧鲜鳗鱼鳗鱼肉质肥美,鱼皮烧得好烟韧,面层淋上甜甜的鳗鱼汁,好滋味。烧翠玉瓜都唔错,翠玉瓜多汁,面层洒上木鱼碎。烧菠萝新鲜菠萝切件,酸酸甜甜又多汁,点上酸梅粉,感觉不错。

盐烧三文鱼头

马粪海胆和牛煲仔饭

唐扬牛蒡条
牛蒡条爽脆,炸完后亦有独特香味

牛小排寿喜烧

烧鲜鳗鱼

烧菠萝
新鲜菠萝切件,酸酸甜甜又多汁,点上酸梅粉,感觉不错。