2021-02-05
呢间以玩具熊🧸做主题嘅餐厅,其实喺我哋拍拖第一年嘅平安夜已经想食🤣,不过𠮶阵赶住去睇演唱会又多人等位,所以冇食到~今次喺将军澳新店终于试到!真系几抵食,食物质素亦唔错,唔怪得咁多人排队啦🤪!.▪️烤美国安格斯汉堡伴炸薯条 $78▪️CP值劲高嘅汉堡!汉堡上面配咗两块酸瓜,中间再夹住安格斯、生菜、番茄,睇样好似颓颓地咁,但食落真系好好食!安格斯煎到好香口,够厚口感一流🤤,加上个包软淋淋,加埋番茄同生菜沙律酱食落一啲都唔会觉得腻。粗薯条都系新鲜炸起够晒热,好脆👍🏻▪️罗勒蕃茄酱意大利肉丸意粉 $62▪️意粉唔会太淋又唔会太硬,配咗酸酸甜甜既蕃茄酱感觉好开胃🥰!肉丸就比较似平时ikea食到个只咁,捞埋蕃茄酱黎食都好夹🤤▪️铁板一口牛 $50(下午茶单点价)▪️一口牛劲大粒,黎到嘅时候仲有小小嘅铁板声好够热!牛虽然系全熟,但咬落完全唔韧同好香牛味,再用埋啲烧汁捞薯蓉甜甜地都几好食~▪️加$6配欧陆浓汤牛油法包▪️𠮶日饮嘅餐汤系忌廉蘑菇鸡蓉汤,忌廉味都好香!法包焗得好脆,加埋蒜蓉同牛油好香,点下汤食好正🤤
▪️罗勒蕃茄酱意大利肉丸意粉 $62▪️
▪️铁板一口牛 $50(下午茶单点价)▪️