星耀廳

Lighthouse Café
餐厅: 星耀廳
资讯:

话说系某平台有买一送一优惠未去过咁当然要试一下计埋优惠 每人350到先讲优点:- 有熊猫公仔同食客影相- 熊猫蛋糕(虽然得一件)- 有哈啰喂沙律(虽然都系得一件)- 靓环境 可以打卡又可以比小朋友放电- 一次夹公仔机会- 面包多款式 偏欧式硬皮缺点:- 台同台之间好窄- 食物整体一般 冇用贵价既食材(海鲜得青口 海螺 蟹脚同虾)食物评价:- 烟肉类好食过刺身- 面包有特色- 印度薄饼薄身较硬- 椰浆饭同配料虽然有打灯 但冻晒- 吞拿鱼冇清干净总结:主题乐园既酒店系预左贵所以350一个人都唔预特别好食 或者有咩花款但反而觉得可以做多啲主题乐园相关既食物熊猫bb公仔再贵都有人买熊猫主题自助餐点会冇人受与其做优惠 不如谂下点样令自助餐有话题啲
话说系某平台有买一送一优惠
未去过咁当然要试一下
计埋优惠 每人350到

先讲优点:
- 有熊猫公仔同食客影相
- 熊猫蛋糕(虽然得一件)
- 有哈啰喂沙律(虽然都系得一件)
- 靓环境 可以打卡又可以比小朋友放电
- 一次夹公仔机会
- 面包多款式 偏欧式硬皮

缺点:
- 台同台之间好窄

食物评价:
- 烟肉类好食过刺身