好难食!D乌冬非常ok , 但中华沙侓好干,卖相不得。最差是寿司!!!首先系唔热,系好冬,好似一最整定系雪柜攞出来,然后寿司只有10件,都系普通寿司。三文鱼一D都唔肥美,之前去便宜寿司店都系即叫即切,仲要竟好食,This is total failure! 所以我摆左落乌冬到食。好快熟,这证明乌冬热,非常好,但点解寿司就唔可以。普通寿司一般,腐皮和玉孑寿司还算好,蟹柳寿司一看就假,系屋企就可以自己整嘅水准,希望餐厅可以请个专业寿司师傅。唔知点解唔可以用乌冬里面比较看上真的蟹柳leh?最最最差系个鳗鱼寿司,好生,好难食,酱汁太少。个生鱼寿司同样问题。如果佢做返普通寿司就好D。个餐名话系熟寿司,唔该真系做熟同热嘅寿司!!!!
2021-01-21