2021-06-16
山长水远到马湾,烈日当空情况之下,其他店无位了,黎到呢间店无乜人,原来系因为无冷气!当日35度,出面劲晒劲热流哂汗, 即刻叫杯冻饮,一定要饮冻饮,唔系就会热死!坐系度食野都仲流哂汗,真系大叫救命鹰咀豆泥,中间有橄榄油同粒粒橄榄,超健康既前菜呢个味道好够鹰咀豆,健康味道几好食够哂传统,有4块细细薄饼沾鹰咀豆泥,4块细细薄饼带点硬身,无咩味道既包,而只有4块系唔够食既,鹰咀豆泥仲有但已经食哂了,唯有配其他野食啰串烧+薯条串烧有羊肉鸡肉牛肉,但系味道差唔多, 唔系几食得出味道有咩分别,烧到干哂咁,肉质硬身而又唔知自己食紧咩肉,我应该系食唔惯啦薯条太过面粉,空气感十足丫~大热天时呢度无冷气真系唔好掂,我坐边边位风扇都吹唔到我,我要求调去中间位,店员同我讲话中间有人RESERVE左,下明明无人排队都叫做RESERVE左!?其实有冇谂过,山长水远咁入黎其实都系客?
坐系度食野都仲流哂汗,真系大叫救命
鹰咀豆泥,中间有橄榄油同粒粒橄榄,超健康既前菜
串烧+薯条
烧到干哂咁,肉质硬身而又唔知自己食紧咩肉,我应该系食唔惯啦
薯条太过面粉,空气感十足丫~