2023-01-26
餐厅有一个又长又阔嘅露台,对住大馆,夜晚都几靓🥹事不宜迟,一齐去感受一下呢个位于中环嘅猫头鹰异空间😎马苏里拉芝士蕃茄pizza ($158):份量约适合两个人食,餐厅落mozzarella cheese都几重手,有拉丝效果🤣 唔食芝士嘅人都唔怕,因为呢只芝士奶味相对突出。饼底系薄和脆果款,唔怕油腻👍🏻仲有蕃茄酱及香草酱,整体嘅感觉刚刚好,亦唔算太Heavy薯条配黑松露酱($78):薯条新鲜即炸,份量都几多,同时又够粗身🤤 唔知点解我哋食嘅时候觉得啲薯条好衬Fish and chips 😂,餐厅可以考虑一下加呢款菜式🤫 个Truffle sauce 都几香松露味,整体唔错😌香烤鸡软骨($78):呢个好有惊喜😳新鲜炸就必须的,最正系佢哋一啲都唔硬,因为佢哋嘅鸡软骨系有埋少少肉喺侧边,沾少少个泰式辣酱食,一流👍🏻而且最最最重要系份量好够!Fruit Smoothies ($78):佢哋嘅smoothies就用新鲜牛奶打出嚟嘅,我哋今次拣咗菠萝味,味道唔错,亦唔会太甜,几清新~总结,老实讲价钱唔系平,不过睇得出老板都好用心打造呢一个猫头鹰异空间,而且以中环呢个地段,又觉得好合理🙂