Southside系相对新既商场,今次就黎试下呢间充满异国风情既西餐🍴,装修行墨西哥🇲🇽风格,充满热带风情🌴 以深啡既木色🪵做底,再配白色石头⚪️🪨同埋有五颜六色叶子🍃既壁画,令人感觉精神啲🤩 野食方面选择都多同大碟,味道几好都可以翻兜😜(5 😍 系满分,🤩系半分)龙虾烩饭 🦞🥘 - $188 (好味指数:😍😍😍😍)个烩饭🥘望落唔多,但食落就啱啱好😜 上面有两旧开左边既龙虾尾🦞,好易就起到肉出黎,有轻轻烧过🔥所以有啲焦香,爽口弹牙又鲜甜,再juicy啲就更加好~ 而个饭🍚系由清甜既洋葱🧅、香口既大蒜🧄、惹味既龙虾汁🦞同埋酸酸甜甜既番茄🍅煮成,个汁够creamy,开胃香口,质地有咬口真系几好食😋烤猪排 🔥🍖 - $210 (好味指数:😍😍😍😍)虽然我地系叫半份,但望落可以巨无霸既一份咁,真系抵食👍🏻 上面搽满酸酸甜甜又带有烟熏香味既烧烤酱🔥,惹味开胃~ 个猪肋骨🍖会偏瘦少少但烧完又唔会柴,表皮烧到🔥带啲焦香,里面肉质软嫩juicy,有几香既肉味🐷,啲肥膏位烧完🔥有油香~ 旁边仲有啲金黄香脆,质感绵密既薯角🍟,所以食晒成碟真系超饱😌Campfire Cocktail (好味指数:😍😍😍🤩)同

(5 😍 系满分,🤩系半分)
龙虾烩饭

龙虾烩饭 🦞🥘 - $188 (好味指数:😍😍😍😍)
烤猪排

烤猪排 🔥🍖 - $210 (好味指数:😍😍😍😍)

Campfire Cocktail (好味指数:😍😍😍🤩)
同个店员几好倾,所以佢地送左一杯未出街既cocktail比我地试下比下意见,主要系由dark rum base再加洛神花泡沫🌺🫧调制而成,整体味道浓郁醇厚,有啲烟熏香味,再加埋微酸既泡沫🫧平衡下都唔错~

Mango Mule - $75 (好味指数:😍😍😍😍)
呢杯mocktail 似系芒果味🥭既mojito,果味芳香馥郁,酸酸甜甜咁,仲有啲清香既青瓜🥒同薄荷叶🌱,感觉几清新~

好味指数:😍😍😍😍
推介指数:😍😍😍😍