2013-12-19 1188 浏览
对上一次黎食应该系佢开左无耐嘅时候,排左至少半个钟先有得食,而长长嘅人龙系完全无间断开嘅,所以今次未黎之前都已经有哂心理准备。点知七点三黎到,一个排队嘅人都无,仲有好多吉枱添,正!自助形式买餐,然后放低号码牌系枱面,店员就会为我地送上食物Mushroom Omelet: 份量都几多,有足足半只碟咁大,不过蛋外层嫌略过干,无左蛋嘅嫩滑感,切开中间亦无太多蛋汁流出,但味道ok多士卖相似系非常脆个种,但食落又唔系噃,外脆内软,加埋牛油食落更香Egg Benedict with Salmon: 沙律好新鲜,再加上适量嘅黑醋更觉醒胃!三文鱼加上切开熟得刚好嘅蛋,蛋汁流到轻烘过嘅muffin上,再配上带点微酸嘅荷兰酱,真系好正呀!直到我到离开嘅时候都仍然有吉枱,食物质数我觉得维持到呀,难道系大家嘅热情不再?
点知七点三黎到,一个排队嘅人都无,仲有好多吉枱添,正!
自助形式买餐,然后放低号码牌系枱面,店员就会为我地送上食物

2013-12-16
  • egg benedict