2016-06-04 2845 浏览
为朋友庆祝生日,见呢间多国菜气氛唔错,菜肴多元化,就试下佢🙈🙈🙈本来打去book位,可惜Full booking😭😭😭唯有walk in!!!19:30去到门口已经好多人等位,心信呢间野应该几好食。waitress话可以帮我地落左order,先入到去就唔洗等好耐,因为D野食系既叫既制嫁😳😳😳眼见虽然里面位子唔多,但唔算等好耐,大约20:00我地4人就可以入位。(好兴奋🙈🙈🙈)Menu 上既野食都好吸引,最后我地叫左呢几样野Nachos好多芝士好多肉碎料食极都食唔哂😂😂😂食得多都几斋墨汁薄底(half: 招牌四季;half:海鲜)"mix的话加10hkd"可以试2个味128hkd,几好!啲虾几爽爽,食过以后唔会再想食连锁ge Pizza😶😶😶薄饼叫左2份,一份原味 25hkd ,一份蒜蓉 25hkd。热辣辣 点咖哩芝士一流😍😍😍印度咖哩芝士浓烈既咖哩芝士 夹住系薄饼上,咬一口😳😳😳味道刚刚好不会太重,忍不住一口接一口🙌🏾🙌🏾🙌🏾波菜芝士对比上印度咖哩芝士,味道比较淡香,波菜蓉应该加入左椰奶,香滑有带波菜味,点薄饼真的不错。芝士(乳豆腐)颇香口,经煎煎四方后 匣五会一"不"即散,咀嚼起来较

Menu 上既野食都好吸引,最后我地叫左呢几样野
Nachos
好多芝士好多肉碎料食极都食唔哂😂😂😂食得多都几斋
墨汁薄底(half: 招牌四季;half:海鲜)
印度咖哩芝士
波菜芝士
对比上印度咖哩芝士,味道比较淡香,波菜蓉应该加入左椰奶,香滑有带波菜味,点薄饼真的不错。芝士(乳豆腐)颇香口,经煎煎四方后 匣五会一"不"即散,咀嚼起来较有口感。有别于重庆大厦个D, 好味多,唔知系米个人比较喜欢较有口感的乳豆腐haha🙈🙈🙈
虾肉...饼(忘记咩名了)
因为太饱关系,我地已经食唔落😫😫😫。 waitress 见到甘既情况,好惊讶。可能因为我地个子都比较有肉地,认为我地会食得哂😂😂😂。佢好可惜甘讲大括系 呢个趁热食it's a nice dishe☹️☹️☹️佢帮我地打包佢,而即整既啲酱已经比隔离既为食鬼偷食哂😶😶😶厨房亦好好整过比我地。(呢种窝心的服务系香港真系好少见!可能我牛屎妹未见识过😅

饮料方面,我地叫左
Mango smoothie
Mango lassi
Sweet lassi
Island shake

食重口味既野同时应该refresh一下味雷,而且我比较中2清新既饮料,我拣左有薄荷, 青柠 既island Shake,一致觉得好饮!

生日方面,只要同waitress讲野有朋友生日,写底个名就有个小蛋糕。每当播起生日歌,waiter就会弄D小玩意,气氛会高胀起黎。我地生日主角都惊喜左一下😂😂😂
总括而言,值得一去。我地食完野坐系度倾计都冇要我地埋单走。而且,里面既waiters 都好热情,不时会同我地倾计,仲请我地饮shooters!!!

它令我有意欲打呢个食评,令我来介绍比身边既人一试。😊😊😊
2016-06-03
庆祝纪念