2022-06-12
深夜放毒😈😈😈 #旺角美食 #刀削面 #平价美食 食完红磡个间分店,见到旺角又新开左间,果断入左去食😎次次食亲都食汤面,今铺要试新野😛我就嗌左 #热拌手撕鸡刀削面 小辣🤏🏻一黎到成碗都系配料,好似唔洗钱咁🤭好香麻酱味,个pat辣椒🌶️够晒辣,完全系成碗面既点缀之处,系个主角🐥”鞋”左啲啰保姆唔食辣🤷🏼♀️本身想食炒刀削面,谂住咁特别,唔系唔食嘛,结果个姐姐话无🫠咁就食 #温泉蛋木耳刀削面套餐 加炸鸡翼拼金沙骨,正常水准👌金沙骨有南乳味,几特别㖞又。。。小食就嗌左碟菜心同凉拌海蜇,不过不失啦,超多花生🥜正🫶🏻同上次一样,饮翻杯 #阿华田脆脆,呢杯有惊喜,甜度啱啱好,解辣一流😎边个叫有人唔食得辣都坚持要食🤭埋单$2xx,平均价钱$2x-6x,晚市都好爆,排晒队~吃货胶游,睇到就俾个like啦🫶🏻⛩铭兴山西刀削面旺角砵兰街120-122号和丰行地下A号舖
埋单$2xx,平均价钱$2x-6x,晚市都好爆,排晒队~
吃货胶游,睇到就俾个like啦🫶🏻
⛩铭兴山西刀削面
旺角砵兰街120-122号和丰行地下A号舖