2018-09-05 990 浏览
热潮过去, 夜晚时候餐厅显得冷清, 只有数枱客, 老板娘系韩国人, 态度好好, 有求必应, 前菜系酸罗白, 可以任食, 我都食左3碟, 够脆又酸咪咪, 配炸鸡一流叫左1份炸鸡(半半), 1个芝士牛肉炒饭, 1个蜜糖啤酒。蜜糖啤酒几特别, 其实都系另外比蜜糖你, 上到枱先加入去, 其实唔系好沟得埋, 饮到底就变到超甜, 可以一试既, 不过相对有D贵 XD芝士牛肉炒饭都好大份, 牛肉份量好多, 芝士好夹, 有D㶶㶶地感觉好好味!!!!炸鸡拣左甜辣同埋蒜香蜜糖, 炸粉比较厚, 不过影脆, 蒜香蜜糖好味, 不过都系甜辣好味D!!可能附近都太多餐厅, 而红鸡既地点算比较偏, 宜家都变得好冷清, 不过食物其实做得好出色, 仲唔限时可以慢慢坐, 同朋友聚餐都几好呀!!
前菜

叫左1份炸鸡(半半), 1个芝士牛肉炒饭, 1个蜜糖啤酒。
蜜糖啤酒
芝士牛肉炒饭