2015-09-06 596 浏览
星期五, 当然要松一松, 今晚班frind系港岛, 想揾间可以一大班人又坐得耐D ge 餐厅倾下计. 揾黎揾去都系食安安烧. 一行8人, lunch 已经打黎订定位, 放工即刻搭车过去揾佢地.食串烧最大好处就系可以叫好多款, 每款少少咁样, 一班人可以试到好多野食. 同埋食串烧比较Casual, 可以大声D倾计都唔洗比人投诉^^ 我地真系叫咗好多野食, 以下系其中一D:烧多春鱼 – 出面烧到脆卜卜, 里面好香, D春系一粒粒好分明, 唔会痴埋一旧旧烧原只鲍鱼 – 烧鲍鱼真系第一次食, 估唔到几得意, 食落唔会太硬, 有口感, 而且都几鲜甜红薯粉 – 呢个好辣, 每人夹一驻都食到雪雪声, 怕辣者小心!烧韮菜 – 大大份又多汁, 韮菜 有种独特香味, 用来烧真系好夹好好味芝士粢 饭 – 烧出黎好烟韧, 芝士都好香, 第一次食烧粢 饭感觉几好!整体黎讲食物有水准同有新意, 唔会净系得D丸, 肉咁样, 有好多得意款式出面都未食过, 而且大有生啤饮. 今餐饭食得开心又放松, 确实系放工一大好去处!

食串烧最大好处就系可以叫好多款, 每款少少咁样,
, 以下系其中一D:
烧多春鱼
烧鲍鱼