讲真,今次食得开心得嚟又满足!呢家餐厅嘅酸菜鱼真系正中红心,简直系我心头好!先讲汤底,酸酸地夹杂微辣,够哂劲!花椒啲麻辣感够晒劲,汤底入啲大豆芽薯粉,脆脆地又吸晒汤汁,饮一口暖笠笠,叫人止唔住饮!😍至于沙拉骨,我就觉得配啲夜晚凉风,啖啖肉酸甜酥脆,食到停唔到口!椒盐脆鲜鱿嘅香脆度就更加掂,刚上桌真系热气腾腾,外皮脆卜卜,椒盐味道够晒香,唔馋都难!最后个福建炒饭就是满足感之源!粒粒饭晶莹剔透,每一啖都有鲜味同弹牙嘅惊喜,食完滋味满溢喺心尖尖!😋环境算系几挤,但一尝到隔离过嚟香味四溢嘅小炒,啲咩气氛都变得不再重要。啲样仲企喺度等你招手,响应好快嘅服务无得弹!心情好,食得之余,啲笑容同乐趣都甜过霜。🌶️总括嚟讲,今次食谱体验,真系食得仲想再食,下次再黎我仲想试下其他野食,希望一样正!🤤