2022-08-22
环境: 日式木系装修,有吧店同餐枱,唔会太迫,坐得舒服。 虽然餐厅主食天妇罗炸物,但厨房采开放式装修,可以见到师傅即炸食物都几治愈特点:每样天妇罗都即叫即炸🥰入口酥脆热辣辣,但油而不腻😚江户前天丼(升级车海老)影相好IG-able✨因为天妇罗劲多款劲大堆头❤️有穴子,车海老,小柱鱿鱼、天妇罗饼,温泉蛋,海苔同荚豌豆!穴子有一只碗咁长,好大块,入口油脂香,啖啖肉😚 而温泉蛋都好正,估唔到温泉蛋都可以炸,外脆内流心,蛋汁缓缓流出好治愈迷你天丼&稻庭乌冬小朋友才做选择! 天丼同乌冬我全都要! 呢个set 有齐天丼同乌冬,一次过满足2个愿望! 乌冬系稻庭乌冬,入口弹牙滑嫩。而天丼配菜都好丰富,有海老,菇菌,南瓜,温泉蛋,海苔同荚豌豆,食起嚟够晒满足!
特点:每样天妇罗都即叫即炸🥰入口酥脆热辣辣,但油而不腻😚
江户前天丼(升级车海老)
迷你天丼&稻庭乌冬